Monday, 6 February 2012

SEMINAR DIAMOND 2012 ~ Upcoming Great Leader!

Hi uolss,


Cuti panjang ni buat ape? Best kan kalau slalu dapat cuti panjang macam ni .. Ieja & hubby baru je turun dari Awana Genting .. best la sangat, cuaca sejuk & nyaman jer .. kami ke Awana menghadiri Seminar Diamond 2012 .. Klau sebut Diamond, dah tentu diri ini berharga .. hehe


Untuk ape seminar ni?? 


Bertuah sangat ieja di jodohkan berbisnes dalam group ni .. setiap perkara di ajar step by step .. So seminar ni nak polish lg ieja & rakan2  yang lain untuk menjadi leader yang BERMISI & BERVISI .. supaya kita dapat sama2 mencapai FREEDOM MONEY, TIME & LIFE .. bukan kami sahaja yang dapat manfaatnya .. tapi ILMU ni untuk di turunkan kepada rakan kongsi yang lain pulak ;) 


Jom tengok gambar-gambar sekitar seminar ini ...




Baru sampai Awana Genting .. sebelum masuk seminar, sempat snap pic ;)





Leader2, termasuk ieja ;) di bawah pimpinan CDM Hajah Rohana & Haji Azlan ..
Group yg sgt kukuh ..




Group kami di bawah pimpinan CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain ..
Mostly muda-muda & 80% are from professional background




Tea break sambil bergossip & berposing ;p






After break mesti berat mata kan, jom kite berdansa utk aktifkan minda ..
sambil tu bleh burn lemak kan .. hehe .. enjoy sgt2!!






Posing lagi & lagi .. 
Ni bersama leader ieja, Sha Khalid ..
dari tak kenal jd good friend .. 
kami sama2 nak bantu kawan2 yang nak cari side income :)


Posing bersama CDM Hanis pulak ..
leader yg sgt hebat, sgt komited & income RM250,000 per month ..
Ieja bertuah berada di landasan yg betul ke arah mencapai income seperti Hanis ;)



Bersama Mentor kami, CDM Hajah Rohana ..
Macam pernah nampak kan .. hehe .. 
Kisah kejayaan Kak Ana pernah keluar di muka hadapan majalah Personal Money ..


Posing lagi ..



Gambar ketika 7am .. mcm malam kan?



Owh tak lupa juga pada kaum bapa ye .. hehe
Ni ketika sesi supper di mamak berhampiran Awana Genting ..
Pic mereka sgt limited coz sgt berdedikasi mengambil gambar2 si isteri yg jelita ;p





Sebelum berakhir seminar ni, kami sudahi dgn sesi muhasabah diri ..




Antara ayat Kak Ana yg membuat ieja semakin bersemangat dgn biznes ni "Untuk dapat kehidupan yang berkualiti di masa depan perlu di bayar dengan harga mahal sekarang, lagi mahal harga yang kita bayar sekarang, lagi berkualiti kehidupan kita di masa depan"


Just imagine kalau harap makan gaji, sampai bile kita harus pening pikir masalah kewangan? Depan mata dah banyak bukti yg dengan biznes ni biarpun dalam masa 6 bulan, mampu raih income lebih RM10,000 .. 


Seperti ieja buat biznes ni secara part time sahaja tapi income lebih banyak than gaji .. rasa sgt2 bersyukur ..


Pada yang nak tahu tentang peluang ini, call / sms ieja untuk keterangan lebih lanjut :) 


Don't worry coz evryone start from zero ..


Mobile: 012-4972602
Email: shaliza_82@yahoo.com


3 comments:

Naa Kamaruddin said...

nice post! n cantik gambar..especially dgn muka kepoh bergossip during the break.mulot i siap moncong2 haaaa... ;P haha

iejaaziz said...

Hehe .. Baru nampak bersungguh2 kan bergossip ..

wann sury said...

tomorrow lagi excited kan???
sambil berseronok dapat ilmu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...