Tuesday, 27 March 2012

HOLLAND & BELGIUM PREPARATION - MY NEXT FREE TRIP

Hi uolss,

Rasa macam baru jer balik dari Vietnam kan .. Tapi bile ieja tengok kalendar, baru sedar tak sampai 2 minggu dah nak ke Holland & Belgium plak .. Memang ieja tak sangka dapat peluang macam ni .. dulu2 kalau holiday dalam Msia jer, tak pun ke Singapore, Hatyai & Padang .. tu la yang paling jauh .. 

Syukur dengan rezeki biznes Premium Beautiful ni .. dapat jugak ieja merasa holiday oversea .. 5-star treatment lak tu .. gilerss bestt!! macam raja .. hehe .. Semua ni berkat team work!!

So untuk ke Holland & Belgium ni, ieja dah siap2 beli luggage bag yang paling besar skali .. baru cukup kan .. hehe ..

Nampak macam calar kan? Tu bukan calar kawan2 tapi kami tak bukak plastik lagi .. hehe .. Eh, ckup ke satu? bukan pergi berdua? Jeng .. jeng ...



Memang saje beli satu .. coz nak dapat FREE yang di atas ini .. hehe .. besttnyaa!! Bukan jer FREE trip, siap dapat FREE luggage bag .. special kan?

Tapi kalau dah ke KLCC, memang tak sah la kan kalau tak de aktiviti shoppingggg .. hehehe .. Jom tengok ape yang di sambar?




Ok, cukup la ni .. 2 new blouse from ZARA & 2 new wedges from Steve Madden .. Actually ni first time beli wedges brand ni, sangat selesa uolss .. Lebih sedap dari Nine West or Aldo .. owhh, Aldo sangat tak best coz sampai melecet kaki ieja .. Pasni beli brand ni jer la kan .. hehe


Pada uolss yang sukeee sangaattt holiday tu, jom la dengar dulu camne ieja buat cara mudah biznes ni .. next FREE trip will be Guangzhou plak in June 2012 .. Dah dekat tuu .. kite shoppinggg rayaaaa!!!

Jom uolss!!!

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com



 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...