Monday, 12 March 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - SEMINAR DOUBLE DIAMOND MANAGER 2012


Ieja rasa sangat-sangat bertuah berada dalam group biznes sekarang ni .. Dah lama ieja tengok ramai orang-orang muda berjaya dengan biznes ni .. Masa tu agak terbakar jugak tengok pencapaian mereka especially kereta mewah & trip melancong overseas tu ..teringin nak capai seperti mereka .. tapi masa tu perasaan takut menguasai diri ieja .. but bile fikir balik, if ieja takut sampai bila-bila ieja masih tak berubah .. kesian pada diri sendiri kan ..


So bermula dengan beranikan diri untuk try Premium Beautiful, terus hati berkobar-kobar untuk buat biznes after mendengar penerangan Sha Khalid about this biznes .. After dengar biznes plan group Hanis Haizi, baru ieja jelas betapa mudahnya biznes ni dengan online .. Malam tu terus tak lena tido tau .. hehe .. That's how ieja bermula dalam biznes ni ..


Bermula dengan langkah pertama in July 2011, ieja terus melangkah bersama kumpulan .. biznes ni bukan buat sorang2 tau so tak perlu risau tak pandai / tak tahu .. Ieja memang tak pernah buat biznes .. So dari awal lagi Hanis & Sha lah yang banyak guide & share ilmu dalam biznes ni  .. merekalah yang mencanai ieja menjadi seperti sekarang .. tapi banyak lagi yang ieja perlu belajar .. tu yang rasa excited bila dapat attend Seminar DDM ;)


Seminar ni berlansung di Awana, Genting selama 2 hari .. gerun tau, bukan calang-calang seminar .. Previously ieja pernah attend Seminar SM/SSM & Seminar DSM, tetapi kali ini lebih panasss .. 

Kenapa ya?


Coz Seminar ni merupakan tangga terakhir sebelum melangkah ke pangkat yang tertinggi di dalam biznes ni , iaitu Crown Diamond Manager (CDM) .. Para speaker seminar ni pun bukan calang-calang orang tau .. The best among the best .. One of them is my leader, Hanis Haizi :)

Ieja terasa seperti baru sangat buat biznes ni & tak sangka akan berada seperti sekarang .. Alhamdulillah ..


Kalau uolss nak tahu macam mana group kami cepat berkembang, dengan ilmu & tindakan yang seiring .. Tak perlu tunggu kita perfect untuk mulakan sesuatu, tetapi semakin kita buat, semakin perfect :) 

Jom layan gambar-gambar sekitar Seminar DDM 2012 ...
















So uolss wanna be part of this beautiful biznes? Wanna know how we generate 4-5 figures monthly income?

Contact ieja ye .. nanti kite story details ;)

mobile: 012-4972602 
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...