Wednesday, 25 April 2012

DIAMOND NIGHT AWARD 2012

Hi uolss,

Hari tu ieja ade share about preparation ieja for Diamond Award kan. Untuk ape majlis ni?

Majlis ni untuk meraikan para usahawan yang berjaya mencapai pangkat Diamond Sales Manager (DSM), Double Diamond Manager (DDM) & Car Fund achiever. Yang best dalam biznes ni, setiap ape kita capai mesti ade rewards & di raikan.


Majlis ni berlansung pada Sabtu lepas, 21 April 2012 di Malaysia International Exhibition & Convention Centre (MIECC), Mines Resort.

Sepanjang 8 bulan ieja dalam biznes ni, ni kali kedua ieja naik ke pentas untuk ambil award. Untuk baca entry kali pertama ieja naik ke pentas, sila klik di sini. Untuk kali ni ieja dapat 2 award iaitu pencapaian pangkat DSM & Car Fund achiever. Another step closer to achieve my dream as Crown Diamond Manager (CDM) hehe. 


 First Award, Car Fund with orang kuat syarikat. 
Founder/MD, Mr Tan Kai Hee & Advisor, En Kamaruzzaman  

Muka excited .. hehe  

With my mentor, Hanis Haizi .. Millionaire muda, baru berusia 28 tahun ..


Ieja tak naik pentas seorang. Turut di raikan ialah rakan kongsi ieja dari utara, DSM Nurul Ain (Yong) and of course my dedicated leader, Sha Khalid. Yong ni masih muda, baru 24 tahun tau. Sha pulak seorang engineer, pun buat biznes ni. Macam2 background ada dalam biznes ni.


Next year ieja nak bantu lebih ramai rakan kongsi qualify & naik ke pentas yang grand ni :) baru lagi meriah.


Sha Khalid bersama rakan-rakan kongsi lain + sahabat (Naa & Aliah) yang turut di raikan


Yang terlebih senyum ni biz partner ieja, DSM Yong. Hehe ...

Ieja bersama-sama barisan DSM lain .. Terlalu ramai sampaikan sesi bergambar split kpd beberapa sesi .. Kami ialah sesi yang keenam aka terakhir, lebih special ;)

Ieja & Yong again .. Memang tak boleh di pisahkan ;)
Yong ni betul2 duplicate ape tindakan ieja & leader2 lain dalam biznes ni .. 

Lagi meriah apabila ramai rakan2 kongsi ieja yang jauh & dekat datang ke majlis ni. Thanks pada yang hadir ye. Next year, uolss plak di raikan. Sama2 merasa, sama2 happy. It's all about the teamwork!!


Bertuah ieja ade leader yang sgt komited seperti Sha Khalid & madam ..

Bersama biz partners dari Central Region :)
Kak Girl, Pu3, Zila & Kak Yati ..

 Group DSM Yong dari utara

Bersama MD sykt, Mr Teo

My group with our leader, Sha Khalid ..
Ade yang missing masa bergambar ni .. huhu  

Biz partner, Wanie Daud .. 
Rakan kongsi beliau di sekitar KL & Kelantan
From unknown be my partner & also a good fren ..

 Usahawan-usahawan lelaki
My hubby, Zaer & Abg Asrul
With our leader, Razali Zain
Former engineer with 5 figures income but now full time biznesman with 6 figures income .. Impressive!!


That's all for now :) Actually banyak lagi gambar, jom klik di sini for more pictures. 


Ramai yang tanye ieja macam mana boleh capai macam2 dalam masa yang singkat biarpun hanya part time. Let's meet up and ieja will share the way and the tips. Who knows, uolss plak yang naik pentas kan :) Ieja masih ade souvinor from Vietnam & Holland untuk uolss.


mobile: 012-4972602
email: shaliza)82@yahoo.com




p/s: Thanks to my hubby for the photos. Next event, kita amik photographer lak ye ;)


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...