Monday, 23 April 2012

FREE TRIP WITH PREMIUM BEAUTIFUL - DAY 1 - BRUSSELS

Hi uolss,

Hari ni ieja nak cerita about our recent FREE trip with Premium Beautiful to Holland & Amsterdam .. Biarpun dah hampir seminggu berlalu, rasanya kenangan di sana masih segar di ingatan .. excited sangat dapat holiday ke Europe especially with hubby & biznes partners @ kawan2 .. yg lagi best all FREE .. 5 star flight + 5 star hotel + 5 star food .. best sgt2!!

Kami bertolak dari KLIA pada pukul 12.00am, 11 April 2012 .. perjalanan ke Amsterdam mengambil masa dalam 12-13 jam .. lama tuh .. hehe .. Kami tiba di Schiphol Airport, Amsterdam pada pukul 7.00am (waktu Malaysia 1.00pm) .. 

Sampai jer kat airport ade 3 bas persiaran menanti group kami .. ramai kan yang follow trip ni, tu bukti peluang nak dapat tinggi :) lagi ramai, lagi meriah ..

Our first destination is Brussels, Belgium .. From Amsterdam to Brussels took about 2 -3 hrs only .. Amsterdam ni dalam wilayah Holland & dalam negara Netherlands .. Bukan besar pun negara Netherlands ni, cuma sebesar Pahang je .. Permandangan sepanjang perjalanan sangat cantik & mengasyikan ..

Bandar Brussels ni quite lengang, so memang tak de la jem .. rasa tenang jer .. Bangunan di sini ade yang lama & baru ..  

Opss lupe nak mention suhu ketika kami sampai average dalam 3 - 11 celcius .. since Holland & Brussels berada di bawah paras laut, angin memang agak kuat la .. menambahkan rasa sejuk .. hehe .. 

Antara yang menarik about Brussels
- terkenal dengan Chocolate Belgium
- Lagenda Mannekan Pis (budak kenc**g)
- Old Town Brussel listed di dalam

Jom tengok gambar2 di sana ..


At KLIA Airport ..


At Schiphol Airport

 Before bertolak ke Brussels

Halfway to Brussels (tak ingat nama tempat nih hehe)



At Atomium ... 


 Finally at Brussels ;)


Done for day 1 .. more to come after this .. stay tune ;)

If you wanna be part of us, travel all over the world, 3 times in a year with 5 star treatment, let's join us .. You won't regret ;)

Mobile: 012-4972602
Email  : shaliza_82@yahoo.com 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...