Saturday, 7 April 2012

HAI-O DI TV3 | 6 April 2012

Don't judge by the rumors, but judge by the performance .. hehe

Sebelum ieja berada dalam biznes ni, memang rasa negatif jer about Hai-O .. tu hanya berdasarkan cerita & mulut orang .. btul la fitnah itu lebih bahaya daripada membunuh ..

 Kalau kita hanya dengar fitnah orang or spekulasi je, rugi la .. kawan2 yang bijak ambil peluang, semakin hari semakin senang, semakin enjoy .. coz they have freedom of time, money & life with this biznes :)

This coming Wednesday, ieja & rakan2 biznes akan ke Holland & Belgium .. seramai 3 bas dari group kami .. layanan 5 star ye .. klau company yang tak kukuh, tak dapat la macam ni .. Sebelum buat biznes ni, ieja sendiri tak pernah ke Europe .. Alhamdulillah ..

For those yang nak tahu macam mana ramai kawan2 dapat BIG income + 5 star overseas trip (3x setahun) + luxury cars dari biznes ni, let's meet up & talk .. bile dah dengar & faham baru uolss judge .. 

Have a great weekend ;)










mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...