Thursday, 26 April 2012

HOLLAND & BELGIUM TRIP 2012: DAY 2 BACK TO AMSTERDAM

Hi uolss,

To recap our Day 1 in Brussels, please click here.

Jom sambung cerita trip to Holland & Belgium for Day 2 plak .. Basically aktiviti for Day 2 memang shopping jer .. hehe .. Pagi2 lagi kami dah check out from Thon Hotel Brussels and gerak balik ke Amsterdam .. Pit stop for today is Rosada Outlet & Dam Square .. Amsterdam ni just bandar kecil so tempat shopping tak banyak mana .. Tapi penuh jugak la tangan dgn paper bag .. hehe .. 

Yang paling best kat sini ialah pemandangan cantik, bangunan2 yang unik (old & new) & sejukssss .. Since this is my first trip to Europe, ieja memang teruja sangat2 .. kira honeymoon pun ade .. hehe

Jom layan gambar-gambar for day 2 ..


















Actually banyak lagi gambar2 yang ieja dah upload .. Nasib bukan pakai kodak kan .. hehe .. Ntah berapa role kalau mcm tu .. For more photos, jom  klik di sini ..

Jauh perjalanan, luas permandangan ;) stay tune for more update & photos for Day 3 & Day 4 .. Tungguuuu ...

Pada yang suka melancong & shopping, boleh call / text ieja .. nanti ieja share dengan uolss macam mana nak dapat semua ini dengan FREE .. plus ade souvenir from Vietnam & Holland untuk uolss ;) 

Our next Free Trip will be Guangzhou & London .. jomsss semuaaa!!

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...