Monday, 23 April 2012

SPECIAL FOR MY DIAMOND AWARD 2012

Debaran masih terasa .. ni kali kedua ieja naik ke pentas untuk ambil award since buat biznes Premium Beautiful .. Just as part time but hasil more than my full time job .. since higher achievement, nak melaram lebih sket .. hehe .. 

Ok tak?


 Siapa di sebalik tabir persiapan ieja ni? hehe ...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 
Inilah orang2 special yang di maksudkan ...

My dress designer, Rizman from Rizman Ruzaini .. sangat kreatif


My make up artist, Abang Faizal from Harum Sutra Maya .. die make up sekejap jer, tapi hasil sangat marvelous .. hehe 


 Last but not least, yang pakaikan shawl untuk ieja, Abang Mahizal .. also from Harum Sutra Maya .. kalau ieja confirm tak pandai lilit macam ni ;)



Last but not least, my cameraman aka my beloved hubby ;)



Stay tune for more update & photo from the Diamond Night ;)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...