Sunday, 6 May 2012

DAY 3 FREE TRIP TO HOLLAND & BELGIUM

Hi oulss,

Hari ni, Ieja nak share cerita about our day 3 in Holland .. Dah memang Holland terkenal dengan tulip kan .. Tak lengkap la kalau kami tak ke taman bunga terbesar di dunia iaitu Keukenhof Park .. Punya la luas, kalau buat video klip Hindustan confirm tak habis guling2 .. hehe  .. Yang menarik about taman ni, hanya di buka sekali setahun, dari March to May sahaja ..

Before ke Keukenhof, posing di belakang hotel :) 

 Turn para suami plak berposing .. hehe

 Yeahh!! Dah sampai Keukenhof Park

 Panjang kan q .. hehe .. kami special, tak payah q

 As usual, pose wajib is melompat .. hehe

Pose gedikss ;) 


Pose manja .. hehe






Pose sama lak .. hehe .. cantik kan? *bunga + orangnyer ;p

Luas kan ladang bunga tulip ni ..  

Beautiful biz womans ;)

After Keukenhof Park, kami menaiki kapal “Glass-domed waterbus” melayari terusan Amsterdam .. Di Amsterdam memang banyak sgt terusan, kira antara pengangkutan penting kot di sini .. Masa melayari terusan ni, kami dapat menikmati pemandangan yg cantik & bangunan2 di tepi tebing, which most of them are bangunan lama .. tapi masih tersergam cantik ..

 Our waterbus .. hehe

Posing jap bersama hubby tercinta ...

Di apit leader2 hebat, Hanis Haizi & Sha Khalid .. Aumm!!

Gossipsss!! 

Dengan menaiki waterbus ni kami ke kilang berlian, kilang Gassan .. hehe .. special giler kan, naik mcm sampan tapi park belakang kilang berlian .. kerlasss!! Tengok kawan2 & leader2 beli berlian & Chopard, ieja pasang azam next visit confirm kena beli gak .. hehe






Dah puas tengok berlian, kami back to Dam Square untuk shopping again!!!

 Posing dari luar je la .. tak sempat nak masuk ..

 Belakang tu istana lama ..

 Bertuah dapat kawan mcm ni .. Sgt2 positif ;)

 Hasil shopping .. sukenyerr!!

Actually ade banyak lagi gambar2 di Holland, jom klik di sini ..

Best kan dapat merasa pergi ke tempat orang .. Dapat tambah kawan & luaskan pengalaman .. ni la hasil ieja buat biznes part time jer .. Hanya guna FB & Blog ..

If uolss nak join our next Free Trip, let's chat ..

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...