Tuesday, 22 May 2012

FREE TRIP WITH PREMIUM BEAUTIFUL BISNES: GUANGZHOU

Alhamdulillah, memang berbaloi buat biznes Premium Beautiful ni dengan cara online .. Kali ni free trip ke Guangzhou pula .. Ni trip ketiga ieja dalam biznes .. Baru dalam 9 bulan tapi dah qualify 3 trip melancong .. Syukur!!

Itinerary baru jer dapat last week .. Since ieja tak pernah ke sana, jom kita google tempat menarik yang bakal di lawati nanti (mode excited .. hehe)

Shangxiajiu Shopping Street 


Leather Market & Haiyin Fabric Market




OCT East Resort & Tea Stream Valley



Pearl River 



Guangzhou Stadium


Guangzhou Tower



Masa di Guangzhou nanti boleh la ieja nak tempah jaket kulit untuk ke London & Paris early next year .. hehe .. Bukan jaket kulit jer, kali ni nak tempah blouse & blazer lebih sket untuk biznes attire .. dah confirm sana jauh lg murah dari KL kan ..



Ok tak? hehe ..

Opss lupe nak google hotel yang akan kami tinggal di sana .. Sepanjang trip dengan biznes ni memang tak perlu risau about hotel .. coz sepanjang trip kita akan dapat 5 star treatment .. Best kan :)

Ni la Rosedale Hotel .. 



Rasa semakin tak sabar plak nak ke sana nih .. hehe .. 

Pada uolss yang nak tahu macam mana bleh dapat FREE TRIP macam ni, bleh la contact ieja .. next will be LONDON & PARIS tau .. 8 days trip .. Nanti kite enjoy sama2 ye ;)

Mobile: 012-4972602
Email: shaliza_82@yahoo.com

4 comments:

Sharina Hasleen Bte Hashim said...

Best nye :(

shalizaaziz said...

Next trip masih ade :) Always look forward dear ..

Sharina Hasleen Bte Hashim said...

Ver Soon kakak. Paris and London is one of my favourite place. hewhew

shalizaaziz said...

Yeah!! mase tu leh shopping sakan .. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...