Saturday, 26 May 2012

MY FRIDAY ...

Hi uolss,


Lama ieja tak merepek kat blog ni kan .. Since hari ni rasa stress kerja lebih sket, jom kite merepek sebelum tido .. Hari ni pagi-pagi masuk kerja jer, boss dah approach for urgent task .. as usual, dateline hari ni, dapat task pun pagi ni .. tak leh salahkan boss gak, coz die pun hanya makan gaji ..


Dalam stress kerja banyak kat opis tadi, sempat lagi ieja register new biz partners masa lunch .. rasa happy + puas coz ape ieja & rakan-rakan usahakan semakin membuahkan hasil .. biznes semakin berkembang .. ni lah perbezaan makan gaji (1/10) dan biznes (9/10) .. buat sket, dapat banyak ..


Even sekarang setiap hari ade jer kawan-kawan or unknown yang sms / email or pm di FB tanye about Premium Beautiful or biznes .. kalau tengah kerja dapat sms / email ni, memang mood kerja terus ke laut .. hehe 


Ni lah yang ieja sempat register tadi, nanti Isnin ieja nak register another few more biz partners in my group .. Semakin ramai, semakin seronok .. biznes ni kan teamwork, mana best buat sorang2 .. Semakin ramai, yang susah jadi mudah ;)





Ok lah uolss .. cukup lah setakat ini ieja merepek .. segala urusan dah siap .. sampailah masa untuk kita rest & tido .. esok ieja nak jumpe biz partner di Subang, pastu trus ade appointment di sana .. Then bawak MIL shopping sket .. dari jauh MIL datang untuk shopping sebelum MIL & FIL ke  China .. hehe .. dorang pun nak holiday ..


Kalau uolss terdetik kenapa ieja slalu cakap biznes ni BEST & MUDAH, trus jer contact ieja .. nanti ieja akan share dengan uolss segala rahsia biznes ni ye ;)


Apepun, ieja hanya share .. Decision is still urs ..


Good night & have a great weekend ..


mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...