Thursday, 10 May 2012

PREMIUM BEAUTIFUL - GROUP MEETING WITH JOHOR TEAM

Dalam biznes ni takde istilah buat sorang-sorang .. So last weekend ieja ke JB for group discussion .. Dalam biznes, strategi tu penting .. baru lah income semakin besar & biznes semakin berkembang .. yang susah pun jadi mudah .. hehe .. 

Ieja ingat lagi masa mula-mula ieja ke JB untuk share peluang biznes ni dengan seorang kawan .. dari seorang sekarang dah makin ramai .. Ni la hasil team work .. 

Biarpun JB - KL bukannyer dekat, tapi jarak bukan penghalang dalam biznes ni .. ni la untungnya kita berada di zaman serba canggih .. Biznes just thru FB & Blog .. sangat2 sesuai untuk yang buat secara part time macam kami .. Biarpun hanya part time tapi hasil more than gaji kerja tetap .. Bayangkan kalau full time .. hehe

Thanks to team JB coz organize the meeting .. Norain, Syikin, Fety, Faeza, Anis & Kak Nora .. Dengan semangat macam uolss ni, confirm bonus RAYA 5 angka .. Biarpun kat JB tapi jaringan biznes sampai ke KL .. kerlasss!!


Ala2 model tak? hehehe .. Next time kite pose kat studio plak ..

Ade lagi gambar, jom klik blog DSM Norain for more photos & update .. Tengah sarat mengandung pun, masih bersemangat biznes .. memang hebat!!

Wanna be part of us? Jom kite dating .. sambil minum2, ieja share caranya .. biznes simple tapi income BESAR ;)

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...