Friday, 8 June 2012

FARIZ OH FARIZ ...

Tadi MIL call hubby nak share cerita lawak si Fariz .. Ceritanya begini:


Fariz: Tok Pah, tadi ade lelaki call .. die nak cakap dengan Norshaliza Abdul Aziz .. Terus Fariz off hp (dengan nada marah)


Tok Pah: (Senyum jer)


hehehe .. sayang sungguh Fariz kat Abah sampai tak nak ade orang kacau mama die .. Yang sebenarnya Fariz skang pakai hp & no lama ieja .. Jadi ade sebahagian call especially bank or insurans masih guna no lama .. Kesian la kan sape yang call tadi tu .. Nasib Fariz off hp je .. kalau die marah tak tau camne la kan ..


Hubby cerita kat ieja pun sambil tergelak teringatkan Fariz kat kampung .. Terasa macam Fariz dah besar lak .. Ieja masa pregnant dulu memang nak anak lelaki as anak sulung .. so die boleh protect family .. Memang terbukti skang die betul2 protect mama & abah die ..






We luv you Fariz ;) 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...