Saturday, 9 June 2012

KENAPA BIZNES PREMIUM BEAUTIFUL MUDAH?



  • Sebab kita ade FREE personal coaching .. FREE training class .. FREE guidance .. just beri peluang untuk kita cungkil potensi diri masing-masing .. Everyone in this biznes start from ZERO ;) 



Thanks to my leaders & mentor, Hanis Haizi, Sha Khalid & Razali Zain  .. Guide ieja  from day 1 until now ;) InsyaAllah ieja tak akan berhenti belajar & dlm masa yg sama mengajar biz partners pulak ..





  • TEAMWORK .. pepatah pun ade mengatakan "bersatu kita teguh, bercerai kita roboh"  .. so kalau buat biznes sorang2, momentum akan cepat turun & bile ade rintangan sket je pun, kita akan cepat lemah .. "berat sama di pikul, ringan sama di jinjing" .. bile kita buat biznes secara teamwork, yang susah jadi mudah .. 


Thanks to biz partners ieja semua yang bukan jer bersatu tenaga, malah bersatu hati juga .. sayang uolss ;)





  • DEMAND yang TINGGI .. Perempuan sanggup spend untuk cantik & kuasa membeli memang di tangan perempuan .. hehe .. sebab tu la slimming centre tumbuh macam cendawan .. produk untuk kurus / kecantikan pun banyak sangat di pasaran .. 

  Source: Google search






  • Taraf KESIHATAN yang makin merosot .. zaman sekarang, muda2 lagi dah sakit macam2 .. Premium Beautiful kan 70% untuk kesihatan .. Mencegah itu lebih baik dari merawati ..




Apa yang ieja share hari ini datang dari pengalaman sendiri .. Kalau uolss berminat nak tahu lebih details, jom kite set date .. sambil minum-minum ieja cerita ye .. bile dah faham, barulah uolss boleh nilaikan ;)


mobile: 012-4972602 / 016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...