Monday, 18 June 2012

MY NEXT TARGET FOR LONDON & PARIS TRIP ~

Semalam tibe2 dapat FB notification from my mentor, Hanis Haizi about next rewards .. terus tak boleh tido .. hehe .. 



Cantik kan .. Best biznes ni, macam2 rewards ade .. Aritu dapat ipad case Kate Spade from Hanis & pencil case Coach from Sha Khalid .. Next handbag Tods plak .. memang mak tak sabar .. hehe ..

Apart of the rewards from my leader, ieja dah aim nak sambar Channel sebijik for our next trip to Paris & London .. This is self reward pulak .. hehe .. Selalu tengok Hanis pakai rasa nampak sangat classy & kerlass, jatuh cinta plak ..


Ni antara koleksi Hanis .. Ieja admire Hanis, biarpun muda (baru 27 tahun) tapi sangat berpandangan jauh .. hasil dari didikan beliau lah dapat juga ieja merasa income 5 angka & melancong ke luar negara .. 

Buat biznes ni bukan hanya dapat penuhi minat ieja, malah untuk ieja bantu family juga .. Yang paling penting untuk anak ieja .. Ingat lagi kata2 Kak Ana, kesusahan bukan untuk di warisi ;)

So sementara muda & masih sihat ni, lets work towards financial & time freedom with Premium Beautiful biznes .. Biznes yang simple tapi income BESAR .. 

Wanna be part of us? Just pm / contact ieja & I will share further details .. Semakin kita menunggu, semakin banyak masa kita terbuang .. 

mobile: 012-4972602/016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...