Tuesday, 26 June 2012

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL ~

Hi uolss,


Hari ni ieja nak share testimoni customers Premium Beautiful aka biz partners ieja ..  Dah nak Raya kan .. mesti ramai yang nak kuruskan badan supaya Raya nanti boleh la melaram .. 


#Testimoni 1 - Kak Asniza @ Ija
Kak Ija ni antara customer terawal ieja .. Ni antara customer yang mak mertua ieja kenalkan coz ni jiran MIL ieja .. hehe .. Kak Ija had been trying so many products and even went to slimming centre (sampai habis almost 5k), but hasil tak okey .. Alhamdulillah, dengan pakai Premium Beautiful secara konsisten & minum Lactolite, ni lah hasilnya .. 


Congratss Kak Ija .. bukan jer slim, from housewife now a Premium Beautiful businesswoman .. A big transformation for her!! Her target to make her husband proud with her achievement .. Go Go Kak Ija!!




#Testimoni 2 - Nurul Ain @ Yong
Ni pun antara customer terawal coz ni anak buah sebelah husband ieja .. Not only customer, Yong juga one of biz partner ieja .. From plain blogger earning RM700 per month, skang earning RM5,000-7,000 per month!!


Badan makin slim, poket makin berisi .. Target Yong nak bantu family & adik2 beliau dengan income dari biznes ni .. Ieja terharu coz Yong memang letak family di depan kehendak beliau .. Orang muda yang berwawasan ..








Pada yang masih ragu2, just pm ieja .. Try dulu & lihat perbezaan after pakai .. Free consultation & Free trial .. Plus ade hadiah misteri menanti anda!!









GET THE CURVE THAT U EVER WISH FOR!!! 

*REDUCE STRETCH MARKS
*FIRM UP YOUR BREAST AND BUTTOCKS
*ANTI SAGGING
*INCREASE METABOLISM
*INCREASE BLOOD CIRCULATION
*NO STARVATION, NO LIPOSUCTION, NO SLIMMING PILLS
*DESIGNED 70% FOR HEALTH AND 30% FOR BEAUTY!!
*LIFE TIME WARRANTY

mobile: 012-4972602/016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...