Friday, 20 July 2012

A YEAR AFTER ~ SHALIZA AZIZ

Hi uolss,


Esok bermulalah Ramadhan .. Sekejap sungguh masa berlalu .. Dalam tak sedar dah setahun ieja dalam biznes Premium Beautiful ni .. Biarpun hanya setahun, banyak sangat perubahan yang dapat ieja rasai .. 



  • No more Monday blues .. hehe .. Tak de la bangun pagi stress pikir nak pergi kerja .. I'm a full time housewife + biz woman (work from home) .. Yeahhh!!!

  • If ade hal, i.e. anak tak sehat, nak amik report kad, tak perlu lagi risau kena amik cuti .. masa yang sangat flexible .. 

  • Di kelilingi kawan2 yang positif, berani & berimpian besar ..

  • Melancong ke luar negara sebanyak 3 kali : Vietnam, Holland & Belgium, Guangzhou .. sebelum ni hanya melancong dalam negara je .. hehe



  • Pegang income 5 angka .. masa kerja dulu nak capai RM5k pun susah .. yelah, peluang naik pangkat bukan sentiasa ada & perlu bersaing dengan ramai orang .. dengan biznes, 9/10 rezeki dari sini .. If kita beri 200%, maka hasil pun 200% ;)



  • My dream car comes true ;) Tungguuuu for next update ...



Sebenarnya, banyak lagi yang perlu ieja belajar dalam biznes ni & banyak juga lagi untuk di capai .. tu yang semakin excited :)

Ieja hanya berkongsi dari hati & bukan niat untuk riak .. Ieja berkongsi untuk membuktikan bahawa impian boleh jadi kenyataan kalau kita ade sedikit keberanian .. Semoga ini dapat memberi inspirasi buat kawan2 semua .. 

Salam Ramadhan dari ieja & Mohon maaf jika ada salah kata dan laku .. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...