Wednesday, 18 July 2012

FREE TRIP TO GUANGZHOU ~ MALAM GALA DINNER

Seperti biasa, bila trip oversea mesti ade dinner yang grand kan .. hehe .. Kali ni our dinner bertempat di Hilton Guangzhou Baiyun hotel. Tema haruslah hijau since kami dari GREEN LEADERS GROUP (GLG) !!


Tak sangka begitu ramai usahawan Premium Beautiful yang diraikan .. Dari stokis kami sahaja dah mencecah 500++ & dari GLG sahaja 5 bas .. Proud to be part of this beautiful group :)


Yang buat ieja bertambah bangga malam itu, mentor kesayangan kami, Hanis Haizi di pilih untuk berucap di hadapan kami semua & tetamu kehormat which is duta Malaysia di China .. 


Bangga bila lihat seorang ibu muda (28 tahun) berjaya dengan biznes ni .. Income Hanis bukan calang2 orang boleh capai, rasanya lebih banyak dari CEO syarikat .. 6 angka gemukssss tau .. Pengsan kalau ieja dapat macam ni .. hehe .. Tapi ieja pasti suati hari nanti, ieja & rakan2 lain juga mampu capai seperti beliau .. 


Uolss pun boleh, Just follow the right people, take the right action & confirm we will get the right result ;)


Jom layan gambar2 masa dinner tu ..








With my mentor, Hanis Haizi & leader, Sha Khalid 
Gojes & income gemukss ;)

sengih jer ;p



First time hubby menang lucky draw .. congratss :)

Green Leaders Group rawksss!!

Sama kan baju, but E lebih gojes + stylo :)


Eh baju sama jugak .. hehe

Pose gedikss ;p

Pose skema ;p

With brilliant leader, Razali Zain :)

The man behind the successful biz woman ;)

Me with supportive hubby :)


Best kan uolss .. If uolss interested nak tahu macam mana nak dapat free trip ni, bleh la contact ieja .. Next PARIS & LONDON!!!!


mobile: 012-4972602/016-3118602
email: shaliza_82@yahoo.com



p/s: ade ole2 from Guangzhou untuk uolss ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...