Tuesday, 31 July 2012

MISI MENCARI BAJU RAYA

Opsss .. ieja lewat or masih awal? Actually before ni sebelum puasa je ieja dah siap tempah baju raya .. Tahun ni jer tak sempat .. Coz aritu nak setelkan misi KERETA RAYA ;) 


Alhamdulillah dah setel .. So baru ade mood nak cari baju raya .. hehe 


Tengah blur2 kat mana lah nak cari baju ready made yang cantik kan .. Nowadays pun kalau ready made normally above RM500 .. 


But recently tengok kat FB kawan2 ramai like collection baju raya Jovian Mandagie .. Perghh!! Memang cantik tapi tu la, nak kena berebut2 .. Hmmm hopefully dapatlah rembat a few kan .. Kalau sepasang tak cukup ;) 


Antara yang menarik mata ieja ...






Pic from Jovian Mandagie Facebook


Cantik, classy & simple .. Dah terbayang2 baju raya ni .. hehe


Kalau uolss pakai baju Jovian ni with korset Premium Beautiful confirm lagi meletupsss :) Coz Premium Beautiful ni bantu enhance our body shape .. Makin terserlah cantiknya baju ni & nampak terletak dengan badan kita ..


Hopefully esok boleh la ieja masuk Zalora.com .. since dari tadi masih hang .. If uolss nak share dengan ieja tempat menarik untuk cari baju Raya pun boleh .. Just share dengan ieja & kalau nak teman lagi ieja suka .. hehe


Till then, good night uolss .. Esok pagi jangan lupe bangun sahur ;)


For those yang nak try korset Premium Beautiful, do pm me ..


Mobile: 012-4972602
Email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...