Wednesday, 4 July 2012

MY NEW WALKING SANDAL ~

Ieja sebenarnya jarang pakai flat sandals / shoes, coz ieja rasa jalan macam bersepah sket .. hehe .. Kalau pakai pun, mesti jenis sport type aka NIKE sandal .. Tak percaya cuba tengok gambar ni >>






Ni gambar masa last FREE trip ke Vietnam .. Ieja sorang jer yang pakai sandal macam tu .. hehe .. Kalau pakai t-shirt okey lah kan tapi bile pakai dengan blouse rasa sangat pelik .. so ieja decided nak cari new sandal yang selesa for our next FREE trip to Guangzhou .. 


Dah dekat sangat baru la terhegeh2 nak cari kan .. Ieja, hubby & kawan2 bertolak ke Guangzhou 11 July ni .. Just another 1 week :) .. So sebelum beli, ieja shortlisted kan dulu antara yang berkenan di hati .. Kena beli yang betul2 selesa, since nanti nak marathon shopping di Guangzhou ;)


Jom tengok ape yang ieja shortlisted kan ye ...


1. Fitflop


Pro 
~ Cantik & stylo ;)
Con 
~ Risau yang bling2 tu kena air & cepat rosak 
~ Ramai kawan-kawan Green Leaders Group pakai sandal brand ni


2. Clarks


Pro 
~ Cantik & Selesa
~ Ieja memang suke material leather
Con 
~ Risau yang leather tu jadi buruks bila kena air
~ Nampak macam old fesyen sket ;p




3. Crocs


Pro 
~ Cantik & Selesa
~ Tak cepat rosak biarpun kena air (material getah)
~ Ringan
Con 
~ Kaler striking sangat .. hehe


Uolss rasa yang mana pilihan ieja?


>
>
>
>
>

>
>
>
>
>

>
>
>
>
>


So my final decision is Crocs .. Tak pernah lagi beli Crocs before ni .. so ni kira my first Crocs la .. Shortlisted yang lain, tapi beli yang lain .. Biase kan tuh ;p sales assistant tu cakap yang ni the latest design .. After try, rasa selesa sangat2 .. so terus sambar .. hehe .. 








Opss tak aci la kan kalau ieja jer dapat .. so haruslah sambar untuk encik hubby juga .. 

One of the preparation to Guangzhou settled :) Boleh la nanti shopping dengan laju di Guangzhou nanti ;p

Kalau uolss interested with our next FREE trip ~ PARIS & LONDON which will be in Mar 2013, just contact ieja ye .. Ieja akan share cara-caranya .. Fully paid trip with 5-star treatment .. Best sangat2!!

Let's JOIN US now under 
Green Leaders Group!! 
012-4972602
016-3118602


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...