OPENING OF GREEN LEADERS ACADEMY ~

Sunday, 1 July 2012
Dulu ieja ingat biznes Premium Beautiful ni just for side income .. Masa tu nampak ramai pakai kereta mewah but ieja sendiri rasa takut nak cuba .. Coz ingatkan susah, rupanya biznes ni mudah je .. 


Tu la best bekerja secara teamwork .. Within a month, rupanya boleh dapat up to RM7,000-8,000 .. This is my first bonus dulu2 .. hehe .. Sayang tak mula dari awal kan .. Kenapa mudah?


Coz kita ada Free training & free coaching for everyone ..


Now, our group dah melangkah setapak ke depan lagi dengan pembukaan Green Leaders Academy .. Personally ieja rasa sangat2 bertuah coz di temukan jodoh dengan team Hanis Haizi & Razali Zain .. Both of them are brilliant .. Setiasa fikirkan biznes strategy untuk kami .. One of the initiative is this Green Leaders Academy ..


Ape objektif Green Leaders Academy ni?



  • Memberi latihan & bimbingan kepada semua rakan kongsi terutamanya yang baru
  • Membantu semua rakan kongsi untuk capai income 5 - 6 figures per month
  • One stop centre for Green Leaders Group

Untuk pembukaan ini, kami mulakan dengan majlis doa selamat .. Semoga usaha kami lebih di berkati .. Jom layan gambar2 di sekitar majlis doa selamat Green Leaders Academy last week ...


Dari kiri, Ayu, Linda, Sayang Suria, Sharina, myself & Juliana ..
Radiographer, bankers & engineer :)


Yang kiri & cute itu leader ieja, Sha Khalid .. hehe .. nampak je kecik, income biznes ni RM30,000 per month apart of bekerja as engineer di IBM ..


My beatiful team :)


Biz partner, Farhan with brilliant mentor, Razali Zain
.. Muke Raz terkejut tengok pak imam makan byk sgt .. hehe
Farhan ni masih sgt2 muda, baru 24 tahun .. 
Bekerja di Oil & Gas company .. 
Muda2 dah ada semangat nak cari side income .. 



Not only as biz partners, but also a good friends ..
Mostly are strangers but now very close to each other ..



Green  Leaders Group!!


Me ;)

Pic credit to Hafiz Atan ..

Let's JOIN US now under 
Green Leaders Group!! 
012-4972602
016-3118602




Post Comment

Auto Post Signature

Auto Post  Signature