Tuesday, 24 July 2012

PHOTOSHOOT ~ PREMIUM BEAUTIFUL BY SHALIZA AZIZ

Last week ieja dah dapat CD untuk gambar2 photoshoot hari tu .. hehe .. agak mencabar nak pilih coz rasanya gambar2 ieja agak kaku .. Ingatkan senang nak pose, rupanya susah jugak .. 


Actually ieja memang dah lama nak buat photoshoot ni .. saja nak upgrade gambar business profile .. Since ieja tak pandai berposing, jadi agak segan2 .. Next time kena improve lagi ;)


Banyak juga gambar & sampai naik juling mata ni nak pilih .. hehe .. So at last, inilah antara pilihan ieja .. Since first time ber'photoshoot', kira acceptable la kan ;p




Part 1:
Dress by Rizman Ruzaini








Part 2: 
Jacket & Pants by ZARA
Blouse by BCBG







Thanks to Echenta & Shahrir Ramly from Creative Litebox for this photoshoot .. Both of them very professional .. Kalau tak, agaknya lagi kaku la ieja .. hehe ..


Next time ieja akan cuba improve lagi .. Bye ~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...