Tuesday, 31 July 2012

SHOPAHOLIC ~ NEW BLOUSES FOR MONTHLY THERAPHY

As usual, kalau biznes appointment dalam mall mesti ade yang tersangkut .. hehe .. Lately ieja suka pakai satin/silk blouse .. Nampak terletak, senang nak iron & nampak kerlasss sket ;p


So ni lah yang tersangkut last week after biznes appointment .. Sampai 5 helai .. hehe .. So cukup untuk 5 hari, Isnin to Jumaat ;p





Selalunya satin / silk blouse ni banyak di Zara, Dorothy Perkins, Banana Republic & MNG .. These also among favorite labels .. Coz labels ni selalu je ade new arrival .. So more alasan untuk shopping .. haha


Pasni nak fokus untuk shopping raya plak .. Tahun ni Raya kedua dengan biznes Premium Beautiful ni .. Rezeki pun lebih dari sebelum ni .. Kalau dulu income 5 angka gemuks hanya impian tapi kini kenyataan .. Alhamdulillah ..


So lagi la tak sabar nak shopping untuk hubby, anak, adik2, mama, papa & mertua .. Barulah balik raya lebih meriah .. Bila kita ade lebih memang kena share kan ;)


Sebagai permulaan petang ni ieja & Yong (Alinac Shoppe) plan nak ke Shah Alam after register new biznes partners .. Nak recce baju raya from Hatta Dolmat & Saidatulnisa .. 


Kalau uolss ade area berdekatan, roger la ieja .. Mana tau kita bleh jumpe & berkenalan .. See ya!


Mobile: 012-4972602
Email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...