Thursday, 16 August 2012

BALIK KAMPUNG

Hi uolss,

Cepat sungguh masa berlalu kan .. Lagi 2 hari dah nak Raya .. so uolss dah plan ke perjalanan balik kampung?

Ieja & husband both orang jauh, so kena la plan dari awal :) since both of us memahami, jadi bab giliran balik kampung tiada masalah ..

This year, giliran ke kampung hubby di utara dulu .. So kami plan malam ni dah nak balik ke Sungai Petani .. Kami akan berada di sana sampai raya ke-3 ..

Then raya ke-3 kami akan gerak balik ke kampung ieja di Pahang .. Dari Kedah ke Raub, ieja lalu Cameron Highlands .. Of course jalan macam ular kena palu .. Before ni naik myvi memang rasa goyang2 la kan .. This time tak sabar nak layan korner dengan beemer plak ;) Rezeki dari biznes ..

So pada kawan-kawan, kalau raya ni ade di area berikut, roger2 la ieja ..

- Sungai Petani, Kedah
- Penang
- Alor Setar, Kedah
- Raub, Pahang
- Pekan, Pahang

Boleh kita beraya sama .. Kalau bawah umur baru dapat duit raya, terlebih umur ade ole2 dari Guangzhou ;)

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin dari Shaliza Aziz & family ;)








No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...