Tuesday, 7 August 2012

IFTAR DI ISTANA BAMBU BERSAMA PREMIUM BEAUTIFUL CENTRAL AGENTS


Hi uolss,

Lama tak update blog .. Last few days blog ieja under construction, tu tak dapat nak update ape2 .. Hope uolss suka lay out baru blog ieja ni :) 


Rasa Ramadhan kali ni masa berlalu sangat cepat .. tak sedar dah masuk minggu ke-3 kan kita berpuasa .. So masa ni memang wajib buat ieja ade sesi berbuka di luar .. hehe .. 

Tahun ni Alhamdulillah ieja dapat organize Iftar bersama biznes partners @ Premium Beautiful central agents .. Last year kumpulan masih kecil .. Kali ni semakin ramai, semakin meriah .. Alhamdulillah yang hadir about 30 orang dari KL & Selangor ..

Iftar kali ni ieja pilih Istana Bambu .. Mungkin ieja suka suasana kampung di restoran ni .. Rasa tenang jer ;)





Suasana di Istana Bambu .. 
Macam suasana kampung kan?




Tukang buat reservation ;p


 Antara yang terawal tiba di lokasi .. hehe
Duduk dari kiri, Linda, Ida, Olyn & Wan
Berdiri dari kiri, Sharina, Ieja @Shaliza Aziz & Nilly



Semakin ramai :)
Yani, Rose, Fiza, Kak Mai & Wanie bersama our leader, Sha Khalid ..
Yang lain nama seperti di atas ;p



Yang lain hilang ambil makanan , termasuk la ieja .. hehe



Candid! Tengah bergossip sempat lagi betulkan tudung ;)



Nilly with Wan .. Both always ada bersama ieja ..
Konsisten & Komited .. Cayok2 to both of u ..



Wanie & Fadhillah ..
Sama cantik kan ;)



Yang tinggi macam model ni plak is Olyn ..
Nampak lembut tp background engineer tau ;)



Owh, pendeknya ieja .. hehe




Sesi merapatkan silaturahim ;)



2 org sepupu, Fadhillah & Yani with Sha Khalid ..
Ambil aura income 5 angka gemokss ;)
Owh baru perasan, all of them are engineers by profession ..



Ida, muda sangat2 tp ambil peluang biz ni utk bantu family ..
Next impian ida nak simpan duit kawin dari biznes ni ..
Cayok2!!


Sebahagian dari Premium Beautiful central agents yg hadir ..
Next time mesti lagi ramai dari ni ..
Lg ramai, lg meriah ;)


Memang seronok dapat berkumpul macam ni .. Apetah lagi bila semua sekepala kan, lagi la kecoh & meriah .. Alhamdulillah, dengan biznes ni rasa semakin ramai lak kawan .. Which mostly are unknown to each other .. Masa ni la kami share strategy biznes masing2 supaya dapat income lebihhhh besarrrr ..

For those wanna join our beautiful biznes or just nak tahu dulu pun bleh pm ieja ye .. 

Bonus RAYA besar menanti uolss ;)

mobile: 012-4972602
email  : shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...