Monday, 27 August 2012

KAD HARI RAYA DARI ANAKANDA TERCINTA


Hi uolss,

Lama betul tak update blog ni .. balik kampung line internet agak slow, makanya tak dapat la nak update ape2 :)

Camne raya uolss? Mesti seronok kan .. 

Selalunya orang dapat kad raya sebelum raya .. Tapi tadi ieja dapat the only kad raya dari anakanda tersayang .. sweet sangat .. jom tengok kad raya khas dari Fariz Eskandar .. hasil tangan plak tu ..




Part yang paling ieja suke pantun "semoga sihat panjang umur, menggapai impian & cita2" ..

Mana die dapat pun ieja tak tahu .. 

Thanks Fariz, ucapan ni buat ieja & husband lagi bersemangat nak buat biznes sampai berjaya .. Jauh lagi perjalanan & banyak lagi yang boleh di capai dengan biznes ni .. 

Kami nak capai macam Hanis Haizi & Razali Zain, TIME & FINANCIAL FREEDOM .. 

Semoga kami dapat beri yang terbaik buat Fariz & keluarga kami ..

Hidup hanya sekali, let's live life to the fullest ;) 

Let's be part of us ..

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...