Monday, 13 August 2012

MY FIRST CHANEL


OMG!!! At last tercapai hasrat nak melarams dengan brooch Chanel .. Ieja suka sangat tengok my mentor, Hanis Haizi with her Chanel collection, from head to toe tu ;)

One of her collection is Chanel brooch .. Gambar ni part of her collection .. Banyak kan? teruja sangat2 ..




Sebelum ni ieja tak berani nak pasang impian untuk aim Chanel .. of course kalau harap bonus tahunan memang tak cukup .. inikan gaji bulanan .. But semua ni berubah bila ieja buat biznes Premium Beautiful ni .. Best sangat2 coz dapat penuhi minat ;)

Since bonus masuk last week & the amount is beyond my expectation, jadi haruslah reward diri sendiri kan .. Hanis ni bukan je ajar ieja about biznes, about fesyen pun die advise .. hehe .. So last week we went to Chanel, KLCC .. 

Price range for their brooch start RM700 up to RM5k++ .. Lagi besar, lagi meletops .. for beginner like me, ieja choose medium range ..




Ok tak? 

Baru beli satu dah teringat nak tambah collection next month ;p 

So after this, ieja aim for Chanel handbag plak .. Boleh beli masa ke Paris & London nanti .. 

Uolss pernah imagine nak dapat semua ni?


  • Melarams dengan designer from head to toe
  • Income 5 angka gemukss
  • Free trip to oversea
  • Time freedom
  • Financial freedom
  • Luxury car


All these tak mustahil .. Even Hanis start from housewife & ZERO .. But today she earn RM2xx,xxx per month .. 

Ieja start buat biznes ni part time & use to work as banker (agak stress kerja di Bank .. huhu) .. But today, income RM2x,xxx ..

Semua ni kerana kami ade mentoring system .. Every single step will be guided .. Be with the right people, follow the right action & we will get the right result .. 

Contact ieja & I will share the secret ..

012-4972602
shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...