Thursday, 30 August 2012

OPEN HOUSE VS FARIZ ESKANDAR


Kelmarin Fariz pergi beraya di rumah kawan dia .. Rasa dah besar plak dia .. Dah pandai beraya ke rumah kawan sendiri (dalam kaw condo jer) .. last year belum berani lagi :)

Balik dari rumah kawan dia tu, terus dia tanya "kita bila nak buat open house" .. Gulp!

Baru ingat this year tak buat open house .. Tapi rumah always open for kawan2 utk beraya .. Selalunya memang every year ieja buat open house just this year, weekend agak busy .. Busy nak tolong biz partners siapkan project Paris & London ;)

Since anak dah request so ieja ingat nak buat small makan2 this Sunday .. Slalunya menu macam Ramadhan buffet but this time ieja plan nak masak yg simple je .. Tapi sampai hari ni masih belum finalise menu .. 

Tanya kawan2 FB, bukan main dorang suggest ;p 




Among shortlisted menu dalam fikiran ieja ..

1. Spageti .. 


2. Sate ..


3. Nasi impit & kuah kacang ..


Kata small makan2 .. so rasanya cukup la kot ;)

If uolss ade kelapangan, boleh la singgah beraya rumah kami .. Apa2 ni no h/p ieja ye 012-4972602

Selamat Hari Raya uolss!!


1 comment:

wann sury said...

kak ieja..asalkan ianya adalah makanan..sila lah masak ye..=P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...