Tuesday, 14 August 2012

TOP GREEN LEADERS GROUP IN HIJABISTA MAGAZINE ~ SEPTEMBER ISSUE


Uolss pernah imagine tak to be featured in magazines? Ala2 macam artis gitu .. Kalau artis, biasalah kan .. Tp kalau bukan artis? 

So there must be something special about that person ..

Berita Harian ...





Majalah NUR ...




Majalah Nona ..




And the latest HIJABISTA .. bukan setakat 1 entry, 2 entry plak tu ...









Siapakah yang special itu? Siapa Hanis Haizi?

Hanis ni la our TOP leader & also founder for Green Leaders Group .. Usianya yang baru menginjak 28 tahun tetapi telah mengecapi pelbagai kejayaan yang menakjubkan .. 

Ieja yang merupakan salah seorang daripada rakan kongsi beliau turut berbangga dengan pencapaian beliau setakat ini. Bukan sesuatu yang mudah untuk kita genggam pendapatan bulanan 6 angka di samping menjadi jutawan di usia yang muda. 

So uolss, if nak tahu rahsia kejayaan beliau, boleh la pm ieja .. If kita follow macam mana Hanis buat biznes Premium Beautiful ni, confirm kita akan dapat hasil yg sama :)



Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GREEN LEADERS GROUP!!

We will guide you to Succeed! 

012 - 4972602



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...