Tuesday, 4 September 2012

ACHIEVEMENT RM 100,000 SALES IN A MONTH ~ CONGRATS DSM NORAIN


Alhamdulillah .. Ni lah rezeki bulan Ramadhan + ibu mengandung ;)

Berkat doa, usaha yang konsisten & teamwork, akhirnya tercapai target biz partner ieja, DSM Norain .. Ain ni jauh di Johor Bahru & achieve target ni pun ketika tengah sarat pregnant .. 

Jadi jarak or tengah  pregnant bukan kayu pengukur .. Malah masa pregnant la rezeki lebih mencurah2 *coz untuk 2 orang ;p

Ain bukan sahaja dapat Jam Tangan worth about RM1k but also bonus bulanan RM8,000++ 

Ain buat biznes ni hanya part time .. So just imagine gaji as engineer dah memang 4 angka gemukss .. Tengah bulan (10th of the month) dapat plak side income RM8,000++ dari biznes Premium Beautiful .. Memang puas hati kan .. 










Congrats Ain .. After this, kita lahirkan pewaris jam tangan pulak ;)

If uolss interested nak jadi pewaris jam tangan, boleh la contact ieja or Ain ye .. 

Apepun yang kita nak capai, bermula dengan langkah pertama .. 





mobile: 012-4972602
e-mail: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...