Friday, 14 September 2012

BB PLUS KOLAGEN + PREMIUM BEAUTIFUL ~


Hi uolss, 

Hari ni ieja nak share something baru .. benda elok harus share dengan kawan2 kan .. Apetah lagi bab kecantikan ni ..

Uolss pernah dengar about kolagen? Ieja pernah la dengar tapi tak pernah try .. Konon rasa cam tak perlu je .. Tapi bila tengok cermin, nampak kulit muka tak berapa nak muda dah ;p

Rupa-rupanya kolagen ni dah famous .. ieja je yang ketinggalan .. huhu 

Kenapa ramai wanita pilih makanan kesihatan berasaskan kolagen?

  • Dapat melambatkan proses penuaan
  • Menjadikan kulit lebih anjal & cantik

Apa itu kolagen?
  • Mempunyai kandungan protein bagi menyokong tisu dalam badan kita. Dapat memberi sokongan kepada struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan



As solution kepada masalah kulit kita, ieja perkenalkan ..


BB Plus kolagen










model sambilan ;p


Rasa BB Plus ni macam air ribena, sedap sangat .. Kalau tak sedap, ieja susah nak telan yang pelik2 ni  ;)

Cara pengambilan:

  • 1 sachet + 1 cawan / 150ml air sejuk
  • minum sebelum makan or sebelum tidur



Buat masa ni ade promosi BB Plus .. 

Pakej 1 : 
Beli 4 BB Plus = Percuma 1 BB Plus + 1 tumbler 



Pakej 2 : 
Beli 1 set Premium BeautifulPercuma 1 BB Plus + 1 PB Wash



Pakej 3 : 
Beli 1 BB Plus = Percuma 1 souvenir from Guangzhou

For FREE TRIAL, just contact ieja ye :)

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...