Wednesday, 19 September 2012

BIO ZONE FOOD PURIFIER ~ DETOX OUR FOOD



Semalam ada kawan ieja bgtau yang sepupu die meninggal dunia coz kanser rahim .. Anak-anak arwah pun masih kecil lagi .. Arwah baru dalam 30an .. Bila jadi macam ni rasa sayu coz terbayang kat anak sendiri .. huhu


Lately, penyakit kanser dah jadi macam common sangat .. Last weekend masa ieja ke Pantai Timur .. Client ieja share yang anak sulung dia meninggal di usia 3 tahun sebab kanser .. If kita tengok dalam family kita pun, slalunya mesti ade (my mum was a cancer patient) ..

Kalau dulu, pakcik / makcik kita start sakit after pencen, nowadays trend dah berubah .. Seawal 30an dah sakit macam2 .. Even dari kanak-kanak pun ada ..

Kenapa ye?

Dulu & skang sangat berbeza .. Just tengok apa yang kita makan hari ini .. Belum tentu selamat kan .. 

Jom tengok video ni ..






Not only dari video ni .. Leader ieja, Hanis Haizi pun dah try di rumah .. memang hasil sama macam video di atas .. loya tekak tengok ayam tau .. huhu ..




Before purification & after a few minutes .. Tu bukan sekadar buih tau, tapi tu lah toxic or racun yang keluar dari ayam tu .. ieja try semalam bukan setakat buih jer, buih tu ade bau busuk sket ..




Mendakan toxic ni akan terapung di atas buih-buih & bila di bakar toxic tu semakin mengeras .. Agak2 sebab ni ke kulit ayam sangat rangup & marveles? huhu





*After di bakar .. semakin keras .. yucksss!!!

Bayangkan bendasing ni masuk dalam mulut + perut kita .. then, kekal dalam badan .. Ni baru seekor ayam, macam mana pula makanan lain yang kita makan hari2 tu?

After tengok video yang first tu, ieja jadi risau .. Bermula hari ni ieja try sediakan makanan sendiri di rumah untuk hubby & anak .. Pada yang kenal ieja, ieja ni sbenarnya hanya masak once a year .. hehe .. So after this setiap hari la aku masak kan ..  Biarpun masih ade makan di luar, but at least ieja try to minimise the risk .. Risaukan anak la, dari kecil dah terdedah kepada toxic .. 

Based on experience after guna Bio Zone Food Purifier ni, ayam yang telah di purifikasikan, jadi bersih .. Tak de la bila kita pegang rasa oily .. Ayam tu pun tak berbau hanyir lagi .. Best kan ..

Pada yang berminat nak order Bio Zone Food Purifier, boleh la contact ieja .. Special price untuk uolss until 30 Sept ..




We are what we eat ;)

mobile: 012-4972602
email:  shaliza_82@yahoo.com



 

p/s: kalau nak tengok secara live, meh la datang ke rumah ieja .. bawak ayam2 uolss tu ye ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...