Tuesday, 4 September 2012

GAJI IMPIAN


Have u ever dream of getting salary RM20,xxx++ per month?? 

Dulu ieja rajin kira kenaikan gaji tahunan & berapa tahun nak capai 'gaji impian' .. Memang macam tak tercapai .. Apply for naik pangkat, bukan mudah juga .. coz nak 1 position jer, tp apply puluh2 orang .. kena ade kabel, pandai kipas (xsemua tapi selalunya begini) .. huhu

Since I need extra money / side income, ieja decide buat biznes online .. Banyak kan skang biznes online tapi biznes mana yang betul2 mengubah seseorang 360 darjah?? (klik di sini)

Dulu ieja memang banyak masa terbuang .. Asyik la intai2 blog orang, termasuklah blog Hanis Haizi .. Bila baca perjalanan biznes Hanis, sangatlah membakar semangat ieja .. Dari seorang housewife je kot, aku mesti boleh .. Memang teruja tengok life Hanis ala2 artis Hollywood ..

So bermula dari situ ieja approach Sha Khalid .. Nak tanye je pun, bukan terus decide buat biznes .. Nak approach Hanis rasa segan masa tu ;) 

Bila dengar biznes plan, memang biznes Premium Beautiful very simple, just follow my mentor,Hanis Haizi & leader, Sha Khalid .. Tak sangka dalam setahun 'gaji impian' ieja tercapai .. 




Uolss pun mesti ada 'gaji impian' kan .. just share dgn ieja & I will guide u how to turn into reality .. dengan biznes tiada yang mustahil, sebab rezeki 9/10 .. Cayok2 uolss!!

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...