MY NEW OBSESSION ~ SCHA FADLY NECKLACE

Monday, 24 September 2012


Perempuan memang banyak obsession .. Hehe .. Obsessed with handbag, tudung, kasut & banyak lagi .. Asalkan related dengan kecantikan, termasuk la obsessed dengan Premium Beautiful ;)

So arini nak cerita my new obsession .. memang pening hubby ku kalau die baca entry ni ;p

Cantik tak? Ieja refer to necklace yer, bukan orangnya .. hehe




Macam mana ieja boleh jatuh cinta dengan necklace ni? Kalau ikutkan ieja kurang pakai accessories .. 

Ceritanya begini, masa majlis berbuka puasa with Green Leaders Council (klik di sini) yang lepas, rakan biznes ieja (CDM Fazi) yang pakai .. mulanya ieja ingat kolar baju, rupanya necklace ..




Nampak kan lain? both baju yang sama, but CDM Fazi (kanan) with Scha Fadly necklace ..

The next day, ieja terus add Scha Fadly di FB .. Skali browse gambar2 hasil tangan beliau, memang terus juling .. Terus beli satu, yang ni is my first collection .. 




Tak percaya juling mata? 

Cuba uolss scroll ke bawah.. Ni sebahagian hasil tangan beliau ..











Yang last tu paling special ;) Coz yang tu ieja punya .. hehe .. 

Yang ni Scha Fadly buat as per my request .. Tu yang best, kita boleh request nak macam mana & kaler ape .. Sangat2 stunning!!

Kreatif kan? Agak2 uolss juling mata tak tengok hasil tangan beliau?

So if uolss nak order, boleh la add Scha Fadly di FB .. Orangnya sangat humble & friendly ..




Last but not least, our picture, 2 biznes woman ;) 

To Scha ieja ucapkan semoga semakin sukses dalam biznes, kerjaya & study .. really adore your spirit babe!!


Post Comment
zety nara said...

salam hai shaliza... i dh follow u..

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM EUSOFF said...

Wow..cantik nyer kak ija

wann sury said...

cantik!!!!sepadan dgn tuannya...=P

shalizaaziz said...

Thanks Wan ;)

Auto Post Signature

Auto Post  Signature