Wednesday, 31 October 2012

Hello November!


Yeahh!! Done for October & now looking forward for November ;)

Situasi ni tak pernah berlaku masa kerja dulu .. Yelahkan, nothing new to expect .. Setiap hari benda yang sama je .. Tapi masa kerja dulu, ieja looking forward for Mar .. Coz masa tu bonus tahunan untuk bank ieja kerja dulu .. hehe .. Tapi yang tak best, bonus tu boss tentukan .. So for those nak bonus baik punya, sila buat baik dengan boss anda ya ;p

Compare to bonus tahunan, rupanya lagi best kalau dapat bonus every month .. Since tadi dah dapat date untuk next FREE Trip, i.e. Paris & London, ieja & partners dah start pasang strategy .. Alang-alang dah ke kota fesyen, haruslah siap sedia duit shopping kan .. Yang penting, in our team dah di didik kalau nak shopping biarlah cash dari income .. Bukan guna credit card or loans .. Yes, I admit dulu buat silap besar coz shopping guna credit card .. huhu

Actually dalam business ni ramai yang berjawatan tinggi or ade income yang agak stable tapi for them gaji for perbelanjaan harian, savings, anak-anak etc .. While income business untuk penuhi impian, contoh shopping, dream car, holiday etc .. Isn't great?

So November, let's bring it ON!!!

Wanna be part of us, Green Leaders Group .. Just pm or contact ieja .. Every single step in this business will be guided ..

012-4972602


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...