Tuesday, 2 October 2012

I'M CLOSER THAN I WAS YESTERDAY ~





Ieja suke this quote .. Coz selalu kalau nak buat apa2 mesti rasa malas .. Kalau kat rumah bab nak mengemas, mesti la bertangguh 30x .. hehe .. Tapi sebab hubby memang tak suke bersepah, ku gagahi jua ;)

Masa nak mula biznes dulu pun camtu .. Asyik la bertangguh .. Tu yang baca blog Hanis Haizi sampai 4 bulan .. Gigit jari tengok bestnya life dia .. 





But bila ieja tengok progress biz partners Green Leaders Group di bawah pimpinan Hanis Haizi especially, Sha Khalid makin lama semakin hampir seperti Hanis .. 




Dari situ ieja mula fikir "if aku tak mula, sampai bila2 tak kan capai apa-apa" ..

Alhamdulillah, sebab impian besar, teringatkan hubby penat kerja part time & masa depan Fariz, kuatkan hati & terus ieja mulakan biznes ni .. Tak nak lagi tangguh, nanti asyik gigit jari jer tengok orang lain berjaya ..

Today after 1 year, biarpun ieja belum capai seperti Hanis but at least I'm closer :)

Hanis income 6 angka, ieja 5 angka ..


Hanis drives F10 5 series, ieja 3 series


Hanis pakai handbag Chanel, ieja baru Gucci 



Ni perbandingan gedikss ye .. sekadar suka2 ..

But moral of the strory, if kita ada impian & peluang dah di depan mata .. Teruskan bermula .. Contoh pada kawan2 yang masih tercari2 cara nak cari EXTRA or SIDE INCOME, boleh la pm or contact ieja .. Nanti ieja share caranya .. 

Antara yang uolss akan dapat dari biznes ni :

  • Unlimited potential income: 4 - 5 - 6 angka sebulan ..
  • FOC 5-star trip ke seluruh dunia (3x setahun tau)
  • Elaun kereta untuk kereta idaman anda
  • Biznes yang boleh di wariskan kepada anak2 kita
  • Dan macam2 lagi ....


Biznes simple & ade mentor yang guide kita .. Everyone in this biznes start from ZERO .. 

Ieja always pegang kata2 ni "Nak berjaya follow yang berjaya, Yg gagal kita jadikan pedoman" ..

Joms semua :)

mobile: 012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...