Thursday, 11 October 2012

JOVIAN FEVER ~



Akhirnya .. dapat jugak beli baju Jovian thru Zalora .. Itupun pre-order kan .. Sebenarnya mula-mula rasa biasa jer .. Tapi bila everyone FB / tweet / instagram about Jovian collection ni, dah jadi macam trend kan .. Dari tak minat leh jadi minat lak .. For me he such a brilliant designer coz berjaya hidupkan trend ni .. Hasilnya mak pun terjebak ;p

Ok tak uolss yang ni? Boleh la pakai masa Raya Haji nanti kan ..







Ape yang Jovian ni buat ade persamaan macam my mentor buat, Hanis Haizi .. She creates trend in this business .. Hanis ni la pioneer yang buat biznes Premium Beautiful ni secara online .. From FB, Blog & even now instagram .. Sumer application online Green Leaders Group conquer ;)

So bila kita create trend or viral, everything jadi mudah .. Dah jadi iklan bergerak .. Terbukti after 1 year 3 months ieja dalam biznes Premium Beautiful ni, demand yang datang pada kita .. Itu kalau kita tahu caranya .. Dengan duplicate cara Hanis ni, dapat juga ieja merasa income 5 angka sebulan, melancong 3x setahun & drive kereta impian hasil dari biznes online ni .. 

Paling best bila ieja dapat jadi full time mumpreneur .. Yang paling happy is Fariz la :)

Thanks Hanis Haizi & Razali Zain for their brilliant idea!! 

For those yang nak belajar caranya, boleh je contact ieja .. so bila2 uolss free boleh kita chit chat sambil berpavlova ;)

012-4972602


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...