Monday, 1 October 2012

LONDON & PARIS ~ HERE WE COME ;)


Alhamdulillah ..




Tak sabar nak lompat bintang macam ni di depan Eiffal Tower nanti .. hehe


Ieja just recd good news that ieja qualified bersama biz partners for NEXT FREE trip .. Ni trip keempat sepanjang setahun ieja buat biznes ni .. Kali ni lebih bermakna coz ieja dapat bawa biz partners skali ke PARIS & LONDON ..



Arc De Tromphe 

Eiffal Tower 


Galeries Lafayette


 Big Ben with a classic london bus 

London Bridge

Terasa macam dalam mimpi .. Coz tak pernah terbayang dapat melancong non stop macam ni .. Impian ieja lepas ni nak bawak lebih ramai biz partners melancong sama .. Barulah seronok kan .. Jom ramai2 ;)

Sama macam mentor ieja, Hanis Haizi .. Kali ni Hanis Haizi bawa Green Leaders Group seramai 100 orang .. Wehooo!!!! Mesti meriah gilersss!!!


For those having BIG DREAM, let's be part of us living in the beautiful world with beautiful biznes + beautiful people .. 

mobile: 012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...