Saturday, 20 October 2012

Prada Saffiano Fiocco from Milan


Hi uolss!!

Lamanya tak update blog .. Masa Road Tour Premium Beautiful hari tu, ieja tak sempat nak update .. So now dah balik rumah, baru ade kesempatan ;)

Last week sebelum mula road tour, ieja sempat jumpe mentor, Hanis Haizi untuk dapatkan tips .. Ni lah teamwork dalam our team .. Tu biznes semakin mudah & lancar .. 

Hanis pun baru jer balik dari Milan, Italy for holiday .. Sempat juga ieja pesan something kan ..  Nak ke sana belum mampu, so kena tunggu FREE TRIP dari company nih ;) 

Kalau nak tunggu beli yang di hajati di Paris nanti, terasa lambat plak .. Mar 2013 baru ke sana with kawan2 Premium Beautiful & hubby .. Jadi pesan pada Hanis jer dulu (pompuan kalau nak something memang tak leh tunggu lama2 ;p)

So ape yang di hajati? Memamg tiada dalam wishlist, tapi hari tu ieja "termasuk" dalam laman web Prada .. terasa berkenan plak dengan their wallet .. Tu yang terus pesan pada Hanis .. 


So ni lah hasilnya ......





Pink Prada Saffiano Fiocco .. Fresh from Milan ;)


Thanks Hanis tolong belikan untuk ieja ye .. Of course lebih bermakna coz datang jauh dari Milan sendiri, tempat asal Prada kan .. Plus harga lebih murah dari key ell .. Ni pun rezeki dari biznes .. Kalau masa kerja dulu, gaji bersih sebulan pun kurang dari harga wallet ni .. Confirm just mampu tengok  jer .. huhu

Itu sahaja for entry kali ni .. Nanti ieja cerita pula about Road Tour Premium Beautiful plak ye .. 

Enjoy your weekends!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...