Monday, 8 October 2012

WHY I LOVE BEING MUMPRENEUER?



 *sori, kualiti gambar kurang memuaskan .. kena tukar ip5 ni .. LOL
  •  Flexible time with my son & hubby .. Tak perlu tunggu weekend lagi!!


  •  Unlimited income, I decide how much I want .. Starting from 4 figures and become 5 figures after 4-months .. Alhamdulillah!


  •  Suka2 bila nak balik kampung .. Coz ade duit extra & masa yang flexible




  •  Suka suki bila nak shopping since ade EXTRA income .. Not only that, dapat beli apa yg suka, bukan apa yg mampu .. Best!!!



  • FREE Overseas trip back to back .. Next will be Paris & London in Mar 2013 .. Macam tak percaya jer masuk ni dah 6 negara in just 1 year .. Syukur! 


  • Paling best bila di kelilingi orang2 yang positif & berimpian BESAR!! 


Life is great & let's live life to the fullest.

Nothing impossible when we dare to change!!




p/s: Bila kita (hubby & wife) happy & enjoy, anak pun akan rasa seronok. Dari situ dia akan pasang impian utk jadi macam kita ;)

2 comments:

airin diana said...

So happy for you ieja!
I will follow you :)

shalizaaziz said...

Airin dah berada di landasan yg sama :) confirm pasni Airin pun rs yg sama .. Kita usaha sama2 ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...