Tuesday, 27 November 2012

BB Plus Collagen Testimony


Hi uolss,

Hari ni ieja nak share another tips dari client ieja sendiri .. Selama ni ieja minum BB Plus Collagen sebelum tidur .. Biasanya encik hubby tolong bancuhkan, sweet kan .. haha .. Sebenarnya sebab Ieja sendiri memang tak disiplin bab makan ubat or any supplement .. So bila hubby dah bancuh, confirm ieja kena minum .. Ieja dah minum BB Plus ni about 1-month & alhamdulillah, kulit muka lebih glowing .. Sebab ade hasil, barulah rajin nak minum ;)

Sebelum ni, kulit muka ieja agak berminyak, tapi skang kulit jadi lembap gitu .. BB Plus bukan hanya untuk kulit kita .. From artikel di bawah ni, jelas sekali collagen sangat penting .. Not only for beauty but also for health .. Bayangkan badan kita ni mostly memang ada collagen, dari kulit, organ, rambut, sendi & even our cells .. Jadi untuk atasi masalah kekurangan collagen, wajib minum BB Plus ;)


What does collagen do?
Collagen helps to give strength to various structures of the body and also protects structures like the skin by preventing absorption and spreading of pathogenic substances, environmental toxins, micro - organisms and cancerous cells. Collagen protein is the cement that holds everything together. 
Collagen is also present in all the smooth muscle tissues, blood vessels digestive tract, heart, gallbladder, kidneys and bladder holding the cells and tissues together. Collagen is even the major component of the hair and nails.
Source: http://www.news-medical.net/health/Collagen-What-is-Collagen.aspx







BB Plus satisfied user, from top Syikin Salleh, me & Nurul Ain @ Yong ...

Sambung cerita, last week one of my client, ada inform ieja yang dia rasa tak lapar after minum BB Plus di waktu pagi (before breakfast) .. Masa tu ieja tak tahu pula ade kaitan dengan BB Plus ni .. But semalam, masa register new biz partner di stokis, one of agent share the same info .. Wow!! Best tuh, boleh bantu untuk yang nak diet kan ;)




Kiranya BB Plus ni 3 in 1 la .. 
  1. Untuk CANTIK
  2. Untuk SIHAT
  3. Untuk KURUS


So mulai esok, ieja pun nak try minum di waktu pagi .. If uolss nak order & get the best price, call / sms ieja di 012-4972602 .. For your information, BB Plus ni sangat laris & cepat habis stock .. 

So cepat2 call ieja for booking now!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...