Sunday, 4 November 2012

Durian Crepe vs Bio Zone Car Sterilizer


Why people craving for DURIAN CREPE?

Ieja believe because of trend .. Dulu famous Cupcake, pastu Pavlova, Burger Bakar etc .. skang Durian Crepe plak .. Ieja memang suka makan durian, so haruslah rasa Durian Crepe ni kan ..

Since last Friday ieja ade business appointment di Mines Shopping Centre, lalu depan Sweet Chat & terbau pulak durian .. terus singgah .. since baru lepas makan, jadi kami tapau jer .. Plan nak makan di rumah, tapi sebab sangkut dalam jem ( coz hujan lebat) terpaksa makan dalam kereta .. Durian Crepe ni pulak kena makan within 1 hour after beli .. End up, terpaksa la kami makan dalam beemer .. huhu

Opsss siapa kami? 

Ieja with business partner from utara, Nurul Ain @ Yong & Fatin Zaini .. Yong ni memang suka try yang baru2 ni .. Ieja terjebak sebab temankan dia ;)



Gambar tak berapa jelas since dalam kereta 




Gambar dari pakcik google lebih jelas ;)


So after rasa, rating from ieja about 6/10 .. Sangatlah manis & ieja still prefer makan durian fresh .. huhu

So pada durian lover, Durian Crepe ni boleh di dapati di Sweet Chat .. which one of the kiosk ade di Mines Shopping Centre .. 





The Mines 
Unit No. L1-91, Level 1, Mines Shopping Fair
228 Jalan Dulang, Mines Resort City
43300 Seri Kembangan
Tel: 03-8938 1833




Just sebab nak rasa Durian Crepe ni, beemer berbau duriansss uolsss .. Nasib ade penyelamat keadaan, Bio Zone Car Sterilizer .. Ape benda nih???




Nanti ieja buat review lebih details in the next story ye .. Basically, Bio Zone Car Sterilizer ni dah bantu hilangkan bau durian dalam kereta ieja .. Bukan senang kan nak hilangkan bau durian dalam kereta, dulu pernah terjadi & almost 1 week baru hilang .. Tapi after guna car sterilizer ni, just dalam 1-2 hour dah hilang bau durian itu .. Even tadi hubby masuk kereta die tak tahu rahsia kami semalam ;)

Kalau uolss nak order, boleh contact ieja ..

012-4972602

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...