GLAM Dinner di The Westin, Kuala Lumpur

Tuesday, 27 November 2012

Bestttt sangat!!

Tu je yang ieja boleh katakan about our GLAM Dinner last Saturday night .. I love their food, deco, people & everything about GLAM Dinner was awesome!! 

Bertempat di The Westin hotel, our GLAM team telah menganjurkan special cocktail dinner to celebrate our newly CDM for 2012 .. So of course ieja & team tak lepaskan peluang ni utk sama2 meraikan our CDM Sha Khalid & lain2 .. 

So jom tengok pic from the event ..








Cantik sampai sayang nak makan ;)



 

Photo booth pun cute ..



The guys are cute handsome ..



Deco was superb .. siap ade goodie bag .. What's inside?? 
It is imported scarf, so hubby punya become mine .. Another 2 new scarf for me ;) 



Me with my love, Mr Ridhuan ..


Me with my mentor, Hanis Haizi .. Superb lady with superb dress .. I LIKE to the max!! Dengan business Premium Beautiful jer, tapi betul2 mengubah 360 degrees .. 







Everyone are super sporting .. really have fun!

Then we have lucky draw, me as always not really lucky .. At first none from my table or my team, so kami ingat ade yang tak mandi *LOL .. Rupanya save for the best prize ;)



Congrats Fetty, dapat voucher from Dato Radzuan Radziwill .. So nanti Diamond Night boleh tempah dengan Dato RR kan .. kerlasss ;)


The best part is GRAND PRIZE worth RM2,000 won by my partner from Johor Bahru, Syikin Salleh .. eh, Fetty also from Johor Bahru, so memang orang JB kira lucky la malam tu .. Nak di jadikan citer, boleh plak ade 3 number yg sama .. so before Syikin menang, she had to go thru another test .. haha .. yang ni super lawak kay ..






Obvious kot happy sangat ;p


Before pihak juri decide siapa yang layak bawak balik GRAND PRIZE itu, Syikin kena menari ikut rentak lagu dengan another 2 finalist .. so ni after dah menang kena ulang menari but kali ni with CDMs .. Terkujat mak tengok mummy Sha Khalid menari .. selalu keras jer ;)

Congrats to Syikin & Fetty .. best giler kan hadiah .. mak pun jeles ;)














My beautiful partners, ade dari Kuala Lumpur, Utara & Johor Bahru .. U guys memang best!!

















Fotogediks session ;)



Really looking forward for the next GLAM Dinner .. Kali ni mesti lagi best coz yang first time pun dah perfect for me .. I'm happy coz to be in this team, we play hard, spend hard, business easy .. Tu baru work life balance ;)

Let's come & join our GLAM team, young & fun .. This is where our colorful life begin ;)

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

Post Comment
PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

marvellous...next time nk pi...adoiii...sure GLAM kn....

shalizaaziz said...

Kalau ade Baim confirm lg meriah tau :)

PREMIUM BEAUTIFUL by BAIM YUSOFF said...

itu lar kn....rasa rugi nyer xpergi haritu....nk dance...ehehehe

cheq sue dieyha said...

meriah n gojes sis,smga terus sukses k :)

shalizaaziz said...

Thanks Cheq Sue sudi follow blog akak .. semoga cheq sue juga sukses :) kalau ade jodoh, boleh kita berjumpa kan .. Thanks dear

waniey said...

excited tgk pic dinner nie...xsabar nk join for this year punyer dinner..hehe..mesti lg gempak..

Auto Post Signature

Auto Post  Signature