Wednesday, 28 November 2012

Islamic Fashion Festival (IFF) 2012


Today ieja nak share about Islamic Fashion Festival (IFF) 2012 .. cerita agak basi since ieja agak busy lately, so today is the day to share ;)

Masa dapat invitation pun ieja dah excited gilers .. Mana pernah banker biasa2 dapat invitation fashion show, so this was my first time .. Personally life ieja agak dull before ni, tak berapa ramai kawan so aktiviti harian sama jer .. But this totally change since ieja buat biznes under Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) ..

This year IFF berlansung di JW Marriot Kuala Lumpur .. Ieja hadir bersama team GLAM with our GLAMorous leader, Hanis Haizi .. 

Islamic Fashion Festival ni di asaskan oleh Dato Raja Rezza Shah .. Kalau uolss ingat dulu beliau seorang pelakon .. teringat masa Dato belakon ada loghat kelantan sedikit ;)



Sedutan dari filem Jejaka Perasan .. 
Yang kiri tu Liza Abdullah .. Bukan shaLIZA Aziz ;p


Enough saying, lets picture do the talking about the night ;)



My dress by Rizman Ruzaini, Sha Khalid by Jedan, Hanis Haizi & Naa by Radzuan Radziwill, Salha Zain by Rizalman, Maisarah by Jovian Mandagie & Faziha by Qamila ..



With more GLAM team members 



With Raja Nora .. Still maintain cantik :)



GLAM team members



My GLAMorous mentor, Hanis Haizi .. Orangnya memang GLAM gilers tapi still komited bantu ieja & biz partners tak kira siapapun kita .. 









Datuk Shahrizat with Dato Raja Rezza Shah .. Yang di tengah tu Kavitha Sidhu, sangat tinggi & gojes!



With Maya Karin .. Sangat cantik & humble :)


GLAM!

Pic credit to Hafiz Atan & Hanis Haizi .. 

Seriously ieja enjoy sangat during the fashion show .. Dengan aktiviti kumpulan macam ni buat kami bertambah rapat .. Dari tak ramai kawan, bertambah2 ramai kawan .. plus this is also as exposure since in business kita akan deal dengan macam2 client .. So cara Hanis Haizi ni nak kami improve our communication skills but in a fun way :)

Wanna be part of GLAM .. Young, fun & professional .. just pm me ;)

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...