Friday, 16 November 2012

Perempuan vs Shopping

Am I being abnormal? Pantang nampak yang cantik, terus nak beli? hehe .. 



These blouse & dress bought during Islamic Fashion Festival 2012 last week .. Memang banyak booth local designer for muslimah masa tu .. Agak rambang mata jugak .. Sebelum ni ieja tak pernah pulak dengar about this designer .. But actually they have quite number of design yang cantik2 .. Yang lagi best, memang sesuai untuk muslimah yang bertudung .. sukeeee sangat! 




Suka part lace itu .. Yang lagi best, ade inner so tak de la seksi kan .. 


2. Najjah


Also bought during Islamic Fashion Festival 2012 .. Kalau membeli memang tak reti nak beli 1 jer ;) Hajat di hati sebenarnya HANYA nak beli dress merah ini .. Yang Saraya Zahret pun tiada dalam senarai .. Camne tuh??






Ni beli sebab ieja suke part skirt tu .. Blouse tak de feel sangat ;)


3. MNG


Yang ni hajat di hati nak cari trench coat for Paris & London trip nanti .. So last weekend sambil berappointment di Mid Valley, terus la sambar kan .. Will share more about this part in the next entry .. Gilerss havoc shopping pun berjemaah  masa tu .. hehe .. As usual, ade jugak tersangkut selain trench coat itu .. Since ieja in Green Leaders Group, haruslah banyak baju hijau kan (alasan) .. haha


Suke part tajam-tajam itu ;)



After try almost 10 trench coat, yang ini jadi pilihan hati ku ;)
Simple but yet nampak elegant .. 


4. Kate Spade

Last but not least, selain tuan punya badan nak berbaju cantik .. Ipad juga harus bergaya .. So baju baru for my ipad .. Love the colour so much ;)





Itu sahaja as at today .. Mana tau ade TERbeli lagi nanti .. haha .. 

Lucky ade extra income .. kalau tak, tengok & simpan dalam hati jer .. Perempuan pada ieja memang tak boleh di pisahkan dengan SHOPPING .. Tapi ieja personally letak ni sebagai ganjaran hasil ieja buat business .. As long as, ade "extra" income, tak ganggu perbelanjaan bulanan & savings, should be fine .. 

For those yang SUKA shopping & at the same time wanna have BIG SAVINGS, let's be  my next protege .. Tak pandai tak pe, every single step will be guided .. Ieja sendiri pun bermula from ZERO ..

mobile: 012-4972602
email: shaliza_82@yahoo.com

2 comments:

Reena Onn said...

Wahhh... cantik-cantik semuanya tau :)

shalizaaziz said...

Sebab cantik tu yg tak tahan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...