Wednesday, 14 November 2012

Premium Beautiful Testimoni - Bongkok

Hi uolss,

This week banyak kan cuti .. tak sempat ieja nak update blog ;) Masa cuti sesi appointment back to back sebab ramai yang free, ramai juga yang nak dengar online business opportunity .. 

So as starter for this week, ieja nak share another Premium Beautiful testimoni .. Kali ni dari utara lagi .. Ieja nak share sedikit about kak Mazlina ni .. Sebelum jumpe dah berkenalan di FB dulu .. Bila tengok gambar dalam FB, cantik sangat orangnya .. Rupanya model Sendayu Tinggi .. Sangat2 awet muda .. Bila jumpe orangnya, memang cantik, even without make up :) Natural beauty gitu .. 




Kebetulan masa tu ieja ade di Utara, jadi ieja temankan business partner jumpa kak Maz ni .. Since kak Maz memang dah slim, ieja pun tanye ape concern kak Maz untuk pakai Premium Beautiful ni .. Jadi kak Maz pun cerita lah .. 

Kak Maz cakap dia selalu sakit belakang & posture badan agak bongkok, especially bila duduk .. Yang selalu tegur kak Maz, hubby dia la .. Bila kita selalu bongkok memang akan jadi sakit pinggang la kan .. Kak Maz cakap lagi susah nak mantain posture badan yang tegak .. Bila usia makin bertambah, kak maz cakap bongkok tu macam makin obvious .. Kalau ieja cakap umur kak Maz 40-an mesti uolss terkejut kan? Orangnya sangat awet muda ;)

So after that terus dia google Premium Beautiful Utara & dari situ jumpalah blog business partner ieja di Utara, Nurul Ain Zulkarnaind & Baim Yusoff .. Business online yang tanpa sempadan :)

So selepas tu terus set untuk fitting and after kak Maz pakai Premium Beautiful beberapa hari, kak Maz bukan je khabarkan berita yang dia puas hati dengan Premium Beautiful .. malah kak Maz decide untuk be part of us .. Dengan cara ni kak Maz boleh berkongsi kebaikan tentang Premium Beautiful korset ni .. Sambil berbusiness boleh beramal jugak tu .. 

Ni gambar terbaru dari kak Maz ..




Artikel dari Harian Metro dated 20-02-2011
"Antara faktor penyumbang kepada masalah sakit belakang ialah postur (kedudukan) badan yang tidak betul, melakukan aktiviti di luar kebiasaan dan mengamalkan gaya hidup tidak aktif. Malah, terlalu banyak rehat juga boleh menyebabkan kita mengalami sakit belakang kerana badan manusia dicipta untuk kita bergerak aktif; bukan berehat santai sepanjang masa."

Ieja teringat cerita seorang rakan yang selalu sakit pinggang disebabkan duduk yang lama .. Rakan ni kerja bahagian calling so confirm duduk dari masuk kerja sampai balik .. so bila rakan ni jumpa doctor, doc advise untuk duduk dengan posture yang betul .. Tapi berapa ramai yang boleh disiplin duduk tegak? Tak sampai few minutes kita dah bongkok semula ..

Contoh macam blogger famous, Fatin Liyana ni .. Before pakai Premium Beautiful, duduk agak bongkok .. After pakai Premium Beautiful duduk agak disiplin .. Nampak lebih professional kan ;) 


Pic kredit to Fatin Liyana & Salha Zain ..


Ade kes juga dari sakit pinggang jadi slip disc .. Since mencegah lebih baik dari merawati, jom kita amalkan petua mudah ni .. Pakai Premium Beautiful semasa kita bekerja or min 8 jam sehari .. Confirm posture badan uolss lebih baik macam kak Maz dan Fatin Liyana ni ..

Dulu ieja ingat yang pakai Premium Beautiful ni hanya untuk kurus .. Rupanya 1001 kelebihan .. Pada yang nak try Premium Beautiful korset boleh la hubungi kak Maz atau ieja ye .. 

012-4275504

Shaliza Aziz 
012-4972602

Our konsep "Wear it, Feel it, Share it" .. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...