Wednesday, 21 November 2012

Road Tour to Pantai Timur ~ Kota Bharu & Terengganu again!

Hi uolss,

Ieja kini berada di Kuala Berang .. sementara menunggu client, sempat lagi update blog .. Nasib ade DraftCraft application, senang nak update kan :)

Ieja since Isnin memang dah berada di Pantai Timur ni .. Hari ni hari ke-3 di sini ..

Kelmarin, bermalam di Perdana Resort, Pantai Cahaya Bulan (PCB) .. 



About 20 min to Kota Bharu .. Mudah juga nak cari resort ni, just cari jalan ke arah PCB .. Hotel biasa2 jer tapi tetap selesa :)

   
Malam tadi pula ieja di Hotel Tanjung Vista, Kuala Terengganu ..



First time stay di sini, sebelum ni di Hotel Grand Continental .. Saje nak tukar angin ;) Hotel baru, so everything pun masih bersih .. Yang ni, memang dalam town ..

Malam ni pula? Haha .. My home sweet home ..

Sebelum balik KL, ieja sudahi a few appointments di Kuala Berang, Dungun & Kerteh .. Alhamdulillah jaringan biznes partners semakin luas & ramai .. 

Together Everyone Achieve More!! 

If uolss di area ni, boleh holla2 ieja :) See ya!

012-4972602

Shaliza Aziz

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...