Wednesday, 5 December 2012

CDM Award 2012 ~ Congratulation Sha Khalid!


Perghh!! Nervous, seronok, sebak, excited & macam2 rasa bila baca entry Sha Khalid about our 20th Anniversary & CDM Award 2012 .. Terus mata ieja jadi segar :)






Ieja mengenali Sha ni June 2011 .. Kiranya dah lebih setahun kami bersama as business partner .. Sha juga orang yang bertanggung jawab yang share this business opportunity dengan ieja .. Bila teringat moment tu confirm kami akan tergelak coz teringat riak muka hubby ieja ketika itu .. hehe .. 

Sha & husband both engineer di sykt yang terkemuka .. tapi masih ambil peluang untuk upgrade income dengan business Premium Beautiful korset ni .. bukan tu jer, their target is TIME FREEDOM .. Kalau bekerja, makin tinggi gaji, makin kurang masa with family .. As engineer pula, mostly masa kerja tak menentu & bila berterusan, rasa stress jugak kan?

After 1 year ++ Sha dalam business ni, akhirnya Sha berjaya mencapai pangkat tertinggi dalam business, Crown Diamond Manager .. Even tough as part time, since our team focusing on Online Social Media Marketing, nothing is impossible .. Congrats Sha!!!

I am proud to be one of her protege & apa yang Sha kecapi hari ini is gambaran masa depan ieja .. CONFIRM!! 

Ieja ingat lagi masa first time Sha ke rumah ieja, ieja kagum dengan pencapaian Sha .. Buat business part time, dari VIVA terus upgrade MERCEDES BENZ .. Ieja pegang kata Sha ketika itu, yang apa dia capai, ieja akan capai juga .. In less than a year, BMW 320i menjadi milik ieja :) Alhamdulillah!!

Thanks Sha for your guidance .. Sebab Sha buka peluang ni pada ieja, ieja sama2 merasa (instead of terasa) .. Now nak sambung berangan naik pentas macam Sha pulak .. hehe 

For kawan2 di luar sana, uolss pun boleh capai your impian .. Ieja dah nampak banyak sangat bukti kejayaan dengan business Premium Beautiful ni under Green Leaders Group or GLAM di bawah bimbingan Hanis Haizi & Razali Zain .. Both masih muda tapi sangat berjaya, bayangkan their monthly income from this business is 6 figures .. Ieja sendiri dah lalui & I am here to share .. 




Nak berjaya ada cara, gagal ada sebab .. Jangan korbankan impian kita hanya kerana HALANGAN or TAKUT .. Be with POSITIVE PEOPLE, then you will be positive too!

Cayok uolss!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...