Sunday, 9 December 2012

FREE STUFFS !!!




Siapa suka melancong?? Suka benda2 yang free?? Kalau melancong FREE?? Ade ke yang tak suka, macam tak de je .. hehe .. Free gift, Free tester, Free food, etc pendek kata semua FREE kita nak kan .. well everybody love free things.. free stuffs ..

Selalu yang free ni yang orang yang selalu nak grab or berebut kan? Kalau orang cakap FREE TRIP .. uolss nak ikut tak? Bila boleh dapat peluang macam ni??!!

Ok jom tengok..

When I first started to join this business with GLAM, ieja tertarik partly because ada FREE TRIP .. 

Apetah lagi masa tu CDM Sha Khalid tunjuk gambar2 mereka di Hong Kong .. Ni first trip CDM Sha Khalid dalam business .. Buat business, dapat SOLID side income, then dapat pulak FREE TRIP .. memang best!!






Then ieja browse plak blog Hanis Haizi .. Lagi la meleleh tengok gambar2 CDM Hanis with partners .. Ieja memang suke holiday, tapi nak holiday ke oversea belum mampu .. Sebab tu ieja suke tengok gambar kawan2 melancong ke oversea .. Sebab ieja suke tengok pemandangan & cultural negara lain :) 



Tokyo



Beijing





Switzerland & Germany





Australia



Bila tengok muka2 keriangan ni semua, terus ieja join the business .. Tak tahan dah masa tu ;) At that time, package ke Holland & Belgium .. Europe tu, lagi tak tahan .. hehe .. That was my FIRST trip with business :) 

Free Trip no 1: Holland & Belgium - April 2012





Free Trip no 2: Vietnam - March 2012






Free Trip no 3: Guangzhou - July 2012





Free Trip no 4: Paris & London - Mar 2013 (soon!!!)






Yeahh!!! Finally my dream comes true .. melancong back to back .. With this business, not only that you'll get FREE TRIP .. but also pocket money for shopping at least RM10,000 as well (from your bonus) .. This is what you get when you qualify the FREE Trip .. Every year, dapat melancong FOC 3 times per year!!

That's what I loveeee about this business!!



From A-Z the company will provide almost everything

from Air Ticket, Foods, Hotel, Tour..

Call : 0124972602

Start today to turn your dream into reality!!



1 comment:

Eina Shah said...

k.ija..boleh tak ina nak copy sikit entry nii..n ina nak ambil gmbar2 dalam entry ni..:)
TQ....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...