Monday, 24 December 2012

Short trip to Hyatt Regency Kuantan (part 1)

Hi uolss,


Hujan lebat sampai tak nampak mana pantai or laut kan .. This picture was taken after my breakfast this morning ..


Hari ini ieja masih di Hyatt Regency Kuantan .. waiting for check out .. Ieja sampai di sini semalam dengan family .. Semalam hujan renyai2 tapi tak la berterusan .. Sempat la jugak mandi di swimming pool .. 



But pagi ni dari awal pagi hingga sekarang hujan non stop .. One of jiran my mertua also di Kuantan said jalan nak masuk ke hway back to KL, ade yang dah mula banjir .. So guys, be careful kalau datang ke Pantai Timur ye .. 

Before ieja balik ni, kena call Balai Polis dulu untuk confirmkan if ada jalan yang di tutup .. Takut juga dah halfway kereta tenggelam .. scary!!

See ya guys in KL .. Will be back this evening ..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...